© Esther JOLY

Mitt namn är Erik Bladin

och jag är terapeut inom natur- och holistisk terapi

Behöver du en stund bara för dig själv för att släppa taget? Uppleva en stund av avkoppling där hela din person beaktas? Ta ett steg tillbaka inför en eller flera situationer som bekymrar dig? 


Jag erbjuder dig en varm välkomst i en omtänksam miljö där jag lyssnar med mitt hjärta utan att fälla några omdömen.


Jag har utövat denna stödjande relation i minst 15 år, men på grund av min passion för musik som har drivit mig sedan födseln, kunde jag inte ägna mig åt det fullt ut. Trots det, för nästan tre år sedan, tog jag beslutet att göra allt för att kunna börja välkomna och erbjuda min holistiska helhetssyn till alla som önskar ta ett steg framåt på sin väg mot välbefinnande.


Välkommen!

© Pietro MEROLA

Mer om mig

Vis medicatrix naturae (Naturen läker) 

 Hippokrates från Cos (Ca. 460 – 370 f.Kr.)


Som naturterapeut använder jag en uppsättning tekniker, främst energihealing, för att kunna hjälpa dig på en mycket omfattande nivå. Jag utgår alltid från en inställning av öppenhet, välvilja och icke-dömande, och framför allt med respekt för varje individs principer, behov och övertygelser.


Vi besitter alla en fantastisk självläkningskraft; utmaningen ligger i att återbalansera denna livskraft som vi omedvetet försummar i vardagen: stress, stillasittande livsstil, dålig kost, oförmåga att bearbeta känslor och många andra faktorer som bidrar till ökat välbefinnande. Som holistisk terapeut är min uppgift att hjälpa dig att återfå harmoni och hälsa för att fullt ut kunna njuta av livet genom att försonas med din kropp och ditt sinne.

Viktiga riktlinjer jag håller mig till:


© Esther JOLY

Mer om det jag erbjuder

Energihealing fokuserar på att manipulera och balansera den subtila energin inom kroppen för att främja fysisk, emotionell och mental hälsa. Det bygger på övertygelsen att obalanser i kroppens energiflöden kan vara källan till olika hälsoproblem. 

Metoder inom energihealing inkluderar bland annat de världskända konsterna Reiki, akupunktur och Qi-Gong. Trots varierande grundtron delar dessa terapiformer ett gemensamt mål, främja självläkning och harmoni.

 Metoden jag använder i min energihealing baseras på liknande handpositioner som i Reiki, skillnaden är att jag jobbar ej med dess symboler utan förhåller mig endast till det jag kan känna och motta. I Frankrike är den metoden känd som magnetism.

Är man skeptisk gentemot subtila tekniker är det trots allt djup avslappning man känner av under en energibehandling, och bara det är en fantastisk känsla att uppleva!

Därutöver är chakrabalansering och stärkning av energins fria genomströmning i kroppen det huvudsakliga resultatet av en energihealingssession.

För dig som bor i Sverige eller någon annanstans i världen erbjuder jag distanshealing. Denna teknik fungerar oavsett om du är på plats hos mig eller på andra sidan jorden, det enda jag ber om är att du då befinner dig någonstans där du har sinnesro, tystnad och högsta möjliga mysfaktorn! Vi kommer då överens om dag och tid, det enda du har att göra sedan är att slappna av.

© Esther JOLY

Boka ett gratis inledande samtal med mig

Skrolla ned till "Kontakt" och välj bästa alternativet för just dig!

Holistisk massage utgör en terapeutisk praxis som strävar efter att främja fysisk och psykisk välbefinnande genom en integrerad och holistisk approach. 

Denna form av massage kombinerar tekniker som fokuserar på att lösa upp spänningar i muskler och vävnader med en övergripande inriktning på individens hälsa som helhet. Genom att betona kopplingen mellan kropp och sinne strävar holistisk massage efter att återställa balans och främja självläkning. 

Denna behandlingsform har rötter i både österländsk och västerländsk medicinsk filosofi och betonar individens unika behov. Forskning stöder dess förmåga att minska stress, förbättra blodcirkulationen och främja avkoppling.

De klienter jag haft som är mest mottagliga för fysisk beröring hade stor glädje av denna massage. Jag inspirerar mig av tekniker från hela världen, låter intuitionen leda mina händer till de zoner som behöver lite extra omsorg. 


Var god notera att den massage jag erbjuder ska under inga omständigheter anses vara en medicinsk behandling, jag utövar inte fysioterapi, kiropraktik eller dylik praxis.

© Esther JOLY

Individuell holistisk coachning kan du ha stor nytta av om du har olika besvär, vare sig de är fysiska och/eller emotionella, om du vill ha någon att prata med och lasta av dig de vikter som tynger ned dig, eller om du vill bara ha en allmän översikt på hur du kan påverka din hälsa positivt genom att se över din kost, fysiska aktivitet och andra så kallade "vanor". 

En mycket bred bas för samtal ges till dig under en coachning med mig; vi kommer tillsammans att bena ut vad som inte verkar stämma, du får fylla i ett litet frågeformulär som jag sedan använder som grund för de medel jag kommer att råda dig med. Dessa medel kan vara små ändringar i ditt sätt att nära dig på (försöka lösa eventuella brister på vitaminer eller mineraler med utvalda kosttillskott), de kan vara tips om hur du kan förbättra din vardag genom vissa andningsövningar och diverse tekniker som till slut hjälper dig uppnå ett ännu bättre livskvalité på det långa loppet. 

Kan jag lösa alla dina problem? Självklart inte — det jag däremot kan dela med mig av är den kunskap och erfarenhet jag har fått under åren för att hjälpa dig få en annan synvinkel på helheten med kropp, själ och sinne. Jag är trots allt "bara" människa, och det är vi alla; däremot ger den holistiska läran oss en helt annan approach i hur man beaktar människan som denna otroliga helhet och personligen blir jag med tiden bara mer fascinerad.

Jag understryker att coachning inte är psykoterapi och är inte kopplat till någon medicinsk behandling. Om du har mer akuta besvär, sök vård! Tala alltid med en läkare om det råder tvivel om din hälsa.

© Esther JOLY

Kontakt

Du kommer lättast i kontakt med mig genom att slå en signal eller skicka ett meddelande till följande nummer: +33 06 02 14 50 25 (klicka på numret så öppnas en WhatsApp länk, fungerar inte denna för dig kan du lätt nå mig på nästan alla mina sociala medier).

Boka ett gratis inledande samtal med mig genom att skicka mig ett meddelande, vi gör upp om dag och tid och vilken plattform du önskar använda (Google Meet, Skype, WhatsApp...).


Skickar mejl gör du här: symphonianaturae@gmail.com

Priser och betalsätt

Energihealing (1 timme): 700SEK

Distanshealing (på bestämd dag och tid): 650SEK

Individuell holistisk coachning (min. 1 timme och 30 min): 750SEKVar god notera att bekräftelse av tid skickas till dig efter betalning! 

Betala kan du göra via direkt banköverföring eller annan onlinetjänst (efter överenskommelse). Skulle du av någon anledning inte kunna delta eller närvara efter bekräftelse av tid får du naturligtvis pengarna tillbaka eller ha dem i reserv tills du tar en ny tid.


NYHET

Du kan boka och betala direkt via dessa länkar (du omdirigeras till Stripe.com).

Funkar med Swish, Bankkort, Apple/Samsung Pay, Klarna...

OBS: Transaktionsavgift tillkommer

FacebookInstagramLinkedInTikTok